Sorteer op

Gummy Bear Kralen

Vrolijke Gummy Bear Kralen

Deze gummy beren collectie bestaat uit kralen die je voor al je sieraden kunt gebruiken. Je kunt ze rijgen, maar ook als bedel aan een ketting of armband hangen. Sommige gummy bear kralen zijn transparant met glitters erin, andere zijn ondoorschijnend.

Deze kraal in de vorm van een leuke gummy bear is helemaal trending! Vrolijk je oorbellen of ketting op met deze leuke gummy beer kraal met verschillende kleuren en vormen. De beertjes kralen zijn gemaakt van resin / kunsthars en daarom erg draagbaar. Combineer ze met onze andere kralen en maak je eigen unieke sieraden!

De vrolijke gummy bear kralen zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen en kunnen worden gebruikt voor het maken van armbanden, kettingen, sleutelhangers en andere creatieve projecten. Ze voegen een speels en jeugdig element toe aan elke sieradencreatie.

De kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, waaronder beren, hartjes, sterren en nog veel meer. Gummy bear kralen zijn kleurrijke en vrolijke sieradenaccessoires. Gebruik de volgende zoekwoorden: gummy bear kralen.

© 2014 - 2023 J'adore Jewelry | sitemap | rss