Sorteer op

Acryl Sterretjes kralen

Sterren Kralen

In ons assortiment hebben we naast onze populaire letterkralen nu ook ronde, gemixte sterretjes kralen! Deze vrolijke en kleurrijke kralen zijn perfect voor het maken van persoonlijke sieraden en een gevulde armparty. Je kunt ze combineren met onze rocailles en rijgen op een satijnkoordje of elastiek koord van 0.5mm.

Deze schattige sterretjes kralen zijn op dit moment ontzettend populair en mogen absoluut niet ontbreken in je collectie met kralen! Ze zijn ideaal om te combineren met kleurige rocailles en eenvoudig te rijgen op elastiek. Zo kun je snel en gemakkelijk een super leuk armbandje maken! We hebben deze kralen in verschillende soorten en kleuren, dus er is altijd wel een favoriet voor jou!

Ster Kralen

Onze sterretjes kralen zijn gemaakt van kunststof, acryl of plastic. Het grote voordeel hiervan is dat ze licht van gewicht zijn, waardoor je sieraden niet zwaar worden. Bovendien zijn ze ook geschikt voor kinderen, omdat ze niet snel kapot kunnen gaan. In tegenstelling tot glaskralen, die gemaakt zijn van glas en dus kunnen breken.

De sterretjes kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn vooral populair bij kinderen. Ze zijn perfect om te gebruiken bij het maken van sieraden. Als je op zoek bent naar deze kralen, kun je zoeken met de zoekwoorden "sterren kralen" of "sterretjes kralen".

© 2014 - 2023 J'adore Jewelry | sitemap | rss